Estem preparant els cursos intensius de valencià per a l´estiu (Juny-Juliol-Agost). Vols estar informat/da de dates, preus i reserves?

Captura de pantalla 2021-04-22 a las 22.

A l´acadèmia Atenea ja tenim quasi a punt els horaris dels cursos presencials i en línea que tindrem durant l´estiu.

Així que si et vols preparar per als exàmens extraordinaris de la JQCV de C1 al setembre, a les recuperacions de l´EOI de C1 i C2 al setembre també o a les proves de C2 de la JQCV a l´octubre, ací et podem ajudar!

A més a més, si demanes info al formulari 👇, si fas el curs, tindràs un 10% de descompte adicional al 20% que ja fem als intensius!

96% aprobats últimes convocatòries demostrable!

Què opinen els nostres alumnes?

"Volia destacar la gran feina que fan a l'academia Atenea, gràcies a Vicent Ferrer he pogut aprovar el Superior de valencià en un curs intensiu de setembre a novembre, la data de l'examen.

Les classes són interactives, participatives, ens donen tot el material necessari per a estudiar, exàmens, activitats...tot en 2 hores que cundixen a perfecció, ja que dóna temps a fer-ho tot de normal.

Estic molt contenta d'haver decidit apuntar-me ací, i no descarte en un futur preparar-me l'anglés a aquesta academia també.

Moltes gràcies també a l'administració i direcció per el tracte amable i preocupar-se per si estàvem a gust."

 

"Volia felicitar-vos els nadals i donar-vos les gràcies, a l'acadèmia en general i a Vicente particular. Gràcies per haver-nos preparat tant bé en tant poc de temps. Les classes es fan molt amenes i els materials són concrets i molt útils. Gracies a vosaltres ens va tocar ahir una miqueta del Gordo de nadal amb el APTE! Recomane aquesta acadèmia a tothom! Bon Nadal i Merry Christmas too!"

"Volia dedicar un moment per agraïr tant a l'academia Atenea: la direcció, l'administració i per descomptat a VICENT FERRER LLÀTZER per preparar-me per a l'examen del SUPERIOR DE VALENCIÀ, que per a mi era un handicap! Visc a Alzira des fa dos anys, però jo parle castellà. 
Malauradament no tinc més formació en valencià que el de l'escola i fa 12 anys que vaig acabar. Com a mestra puc dir que tant la metodologia com la didàctica són excelents! Doncs bé, vaig començar a estudiar en FEBRER i HE APROVAT! Enhorabona a mi, si, però ENHORABONA a vosaltres per oferir una ensenyament de qualitat i molt significatiu, on els mestres s'impliquen amb l'alumnat i disenyen recursos fàcils de estudiar! G R À C I E S !"

¿Vols vore com seria una classe completa amb un dels nostres profes i els nostres apunts? 👇