HORARIS CURSOS C1 I C2 DE VALENCIÀ A ALZIRA PER ALS EXÀMENS DE MAIG 2020 DE L´ EOI I JQCV. 

A Acadèmia Atenea et preparem per als nous models de C1 i C2 de la JQCV i EOI.

T´expliquem com són els nous exàmens i et proporcionem de manera gratuïta tot el material d´estudi preparat pels nostres professors.

Totes les classes són molt pràctiques, interactives i divertides per a que disfrutes estudiant valencià.

Si vols estar preparat per als propers exàmens de la JQCV o EOI, ací et podem ajudar.

- Sense matrícula
- 7 € / hora
- Et proporcionem tot el material d´estudi preparat per nosaltres
- Sense permanència
- 84% aprovats exàmens C1 i C2 a maig!
- Professors formats per als nous models d´examen de la JQCV i EOI

Si tens qualsevol dubte pots  enviar-nos un correu a atenea.alzira@gmail.com o cridar-nos al 962405050

Pots reservar la teua plaça online polsant els links que hi ha més baix i si tens algun dubte ens pots cridar al 962405050 on estarem encantats d'atendre't!
Tots els grups estan dissenyats per als exàmens de maig de la EOI i de la JQCV
¿Què opinen els nostres alumnes dels cursos preparatoris?

"Volia destacar la gran feina que fan a l'academia Atenea, gràcies a Vicent Ferrer he pogut aprovar el Superior de valencià en un curs intensiu de setembre a novembre, la data de l'examen.

Les classes són interactives, participatives, ens donen tot el material necessari per a estudiar, exàmens, activitats...tot en 2 hores que cundixen a perfecció, ja que dóna temps a fer-ho tot de normal.

Estic molt contenta d'haver decidit apuntar-me ací, i no descarte en un futur preparar-me l'anglés a aquesta academia també.

Moltes gràcies també a l'administració i direcció per el tracte amable i preocupar-se per si estàvem a gust."

"Volia felicitar-vos els nadals i donar-vos les gràcies, a l'acadèmia en general i a Vicente particular. Gràcies per haver-nos preparat tant bé en tant poc de temps. Les classes es fan molt amenes i els materials són concrets i molt útils. Gracies a vosaltres ens va tocar ahir una miqueta del Gordo de nadal amb el APTE! Recomane aquesta acadèmia a tothom! Bon Nadal i Merry Christmas too!"

"Volia dedicar un moment per agraïr tant a l'academia Atenea: la direcció, l'administració i per descomptat a VICENT FERRER LLÀTZER per preparar-me per a l'examen del SUPERIOR DE VALENCIÀ, que per a mi era un handicap! Visc a Alzira des fa dos anys, però jo parle castellà. 
Malauradament no tinc més formació en valencià que el de l'escola i fa 12 anys que vaig acabar. Com a mestra puc dir que tant la metodologia com la didàctica són excelents! Doncs bé, vaig començar a estudiar en FEBRER i HE APROBAT! Enhorabona a mi, si, però ENHORABONA a vosaltres per oferir una ensenyament de qualitat i molt significatiu, on els mestres s'impliquen amb l'alumnat i disenyen recursos fàcils de estudiar! G R À C I E S !"

"Donar l'enhorabona a Vicent pel seu treball com a professor i la seva implicació amb els alumnes. Un mestre de deu"

© 2018 por  Alzira Idiomas S.L

962405050 / 619 961767

C/ Major Santa Caterina 11, bajo. 46600 Alzira

Síguenos en nuestras redes sociales: