Cursos intensius

valencià agost

A Acadèmia Atenea et preparem per als nous models de C1 i C2 de la JQCV i EOI.

T´expliquem com són els nous exàmens i et proporcionem de manera gratuïta tot el material d´estudi preparat pels nostres professors.

Totes les classes són molt pràctiques, interactives i divertides per a que disfrutes estudiant valencià.

Si vols estar preparat per als propers exàmens de la JQCV o EOI, ací et podem ajudar.

Grups intensius valencià estiu
-
CURSOS INTENSIUS AGOST
Grau Mitjà (C1):
- Grup 632. Dilluns, Dimarts i Dimecres de 17:00 a 19:00 Preu : 155 € COMPLET.
 
Grau Superior (C2):
- Grup 631 : Dilluns, Dimecres i Divendres de 11:00 a 13:00. Preu: 155€ RESERVAR. CLIC ACÍ
-Grup 633: Dilluns, Dimarts i Dimecres de 19:00 a 21:00. Preu 155 € COMPLET.
-Grup 634: Dimarts i Dijous de 09:00 a 12:00 RESERVAR. CLIC ACÍ Preu 155€
¿Què opinen els nostres alumnes dels cursos preparatoris?

"Volia felicitar-vos els nadals i donar-vos les gràcies, a l'acadèmia en general i a Vicente particular. Gràcies per haver-nos preparat tant bé en tant poc de temps. Les classes es fan molt amenes i els materials són concrets i molt útils. Gracies a vosaltres ens va tocar ahir una miqueta del Gordo de nadal amb el APTE! Recomane aquesta acadèmia a tothom! Bon Nadal i Merry Christmas too!"

"Volia destacar la gran feina que fan a l'academia Atenea, gràcies a Vicent Ferrer he pogut aprovar el Superior de valencià en un curs intensiu de setembre a novembre, la data de l'examen.

Les classes són interactives, participatives, ens donen tot el material necessari per a estudiar, exàmens, activitats...tot en 2 hores que cundixen a perfecció, ja que dóna temps a fer-ho tot de normal.

Estic molt contenta d'haver decidit apuntar-me ací, i no descarte en un futur preparar-me l'anglés a aquesta academia també.

Moltes gràcies també a l'administració i direcció per el tracte amable i preocupar-se per si estàvem a gust."

"Volia dedicar un moment per agraïr tant a l'academia Atenea: la direcció, l'administració i per descomptat a VICENT FERRER LLÀTZER per preparar-me per a l'examen del SUPERIOR DE VALENCIÀ, que per a mi era un handicap! Visc a Alzira des fa dos anys, però jo parle castellà. 
Malauradament no tinc més formació en valencià que el de l'escola i fa 12 anys que vaig acabar. Com a mestra puc dir que tant la metodologia com la didàctica són excelents! Doncs bé, vaig començar a estudiar en FEBRER i HE APROBAT! Enhorabona a mi, si, però ENHORABONA a vosaltres per oferir una ensenyament de qualitat i molt significatiu, on els mestres s'impliquen amb l'alumnat i disenyen recursos fàcils de estudiar! G R À C I E S !"

"Donar l'enhorabona a Vicent pel seu treball com a professor i la seva implicació amb els alumnes. Un mestre de deu"

© 2018 por  Alzira Idiomas S.L

962405050 / 619 961767

C/ Major Santa Caterina 11, bajo. 46600 Alzira

Síguenos en nuestras redes sociales: